Esports Bàsquet 18/02/2012

Pekovic i Love donen el triomf als Wolves de Ricky contra els Rockets (98-111)

El base del Masnou ha dirigit l'equip amb nou assistències i ha fet jugar la parella interior Pekovic-Love, que ha acabat amb 66 dels 11 punts de l'equip

Ara
1 min
Ricky Rubio intenta superar Lowry

BarcelonaNikola Pekovic està adquirint un protagonisme als Wolves que setmanes enrere era impensable. El pivot montenegrí ha establert el seu rècord d'anotació a la NBA aquesta passada matinada amb 30 punts. A més, ha capturat 13 rebots i ha estat un malson per a Houston, que ha vist com la seva parella Kevin Love també ha completat un gran partit amb 33 punts i 17 rebots.

D'altra banda Ricky Rubio ha anotat 18 punts i ha repartit nou assistències en els 39 minuts que ha estat en pista. El base català ha estat el millor soci de la parella interior Pekovic-Love, que ha anotat 66 punts dels 111 de tot l'equip.

Amb aquest triomf sobre Houston els Wolves sumen el segon triomf consecutiu després de superar una ratxa de quatre derrotes consecutives. L'objectiu d'aconseguir el 50% de triomfs és cada cop més a prop, ja que el balanç dels Timberwolves és de 15 triomfs i 16 derrotes.

stats