Publicitat
Publicitat

ACB

El base ha tingut una mitjana de 8,4 punts i 3,9 assistències per partit

Rodrigo San Miguel es desvincula de l'Assignia Manresa per marxar a València

El jugador i l'Assignia Manresa, club en què ha jugat les darreres tres temporades, han firmat avui la rescissió del seu contracte

El Power Electronics València incorporarà a Rodrigo San Miguel com a base per a la propera temporada. El jugador i l'Assignia Manresa, club en què ha jugat les darreres tres temporades, han firmat avui la rescissió del seu contracte.

San Miguel va arribar a Manresa procedent de Valladolid a principis de la temporada 2008-09 i des d'aleshores ha progressat de forma constant per passar a liderar l'equip i situar-se en el grup de bases més reconeguts de la Lliga ACB. Ara, amb 26 anys, l'aragonès deixa el club després d'una temporada que ha tancat amb una mitjana 8,4 punts i 3,9 assistències en 29 minuts de joc.

"Entenem que el jugador vulgui afrontar un altre projecte professional en la seva carrera esportiva i no li hem posat cap entrebanc tot i que, evidentment, mai no és plat de bon gust deixar marxar un jugador estimat i professional. Hem arribat fàcilment a un acord amb ell i ara el que ens queda és desitjar-li la millor de les sorts", ha explicat Josep Vives, president executiu del Bàsquet Manresa.

El Power Electronics, que segons Superdeporte no podrà retenir Omar Cook, pensa també en Sfefan Markovic (Benetton de Treviso) per completar la posició de base.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT