NBA

El jugador es mostra confiat en què no es produeixi finalment el tancament patronal

Rudy Fernández: "No descarto tornar a Europa"

El mallorquí ha explicat que tornaria al vell continent si es produís el tancament patronal però que només aniria a un projecte guanyador per competir per l'Eurolliga

El flamant jugador dels Dallas Mavericks Rudy Fernández ha assegurat que en el cas que hi hagués definitivament el tancament patronal a la NBA es plantejaria tornar a Europa; encara que ha matisat que sempre seria a un projecte guanyador on pogués lluitar per aconseguir l'Eurolliga.

"No descarto tornar a Europa. És cert que l'ACB la conec per haver jugat al Joventut, però vull guanyar títols si tornés. No he tingut la sort de jugar cap 'Final Four' i m'agradaria fer-ho i guanyar-la", ha dit des del Nike Camp de bàsquet d'Andorra.

En aquest sentit ha assegurat que no rebutjaria a un equip europeu mentre aquest li oferís "un bon projecte de futur i possibilitat de guanyar títols".

"El tancament patronal no se sap si durarà un dia, una setmana o tot l'any. És cert que si dura tot l'any em plantejaré tornar, és clar, però ara mateix no vull ser egoista i jugar per un equip on pugui estar-m'hi tres mesos i després deixar-lo tirat en els moments clau", ha reconegut.

De fet, Rudy Fernández no vol pensar en un tancament patronal definitiu, i en canvi en poder jugar al 100% amb els vigents campions de l'NBA. "Si Dallas ha fet l'esforç del traspàs, això em dóna més confiança i força per entrar a la pretemporada quan sigui i lluitar per jugar", ha assegurat. "Tinc clar què vull, el millor per a mi, i que és seguir a Dallas i estar amb l'equip", ha conclòs.