NBA
Esports Bàsquet 21/01/2012

Rudy Fernàndez es torna a lesionar durant el triomf dels Nuggets (104-108)

Al Harrington va brillar en la seva millor actuació encistelladora des de començament de temporada per liderar l'atac dels Nuggets de Denver, que van vèncer 104-108 els Wizards en la seva visita a la capital dels Estats Units.

BarcelonaHarrington va aportar 29 punts i 7 rebots en el tercer triomf consecutiu dels Nuggets en els tres partits que han disputat fora del seu camp, en una gira de cinc partits. L'italià Danilo Gallinari va aportar 21 punts, els mateixos que va aconseguir Ty Lawson, que també va capturar nou rebots i va repartir set assistències.

El triomf dels Nuggets va tenir més valor en jugar si el brasiler Nené Hilario, que va ser baixa al patir una contusió al taló del peu dret, però s'espera que estigui llest per demà, dissabte, quan s'enfrontin als Knicks de Nova York . El que va tornar recuperat de la lesió del taló d'Aquil·les del peu dret va ser Rudy Fernández després d'haver-se perdut els dos partits anteriors.

Rudy va aconseguir, en els 11 minuts que va jugar, 6 punts després d'anotar 3 de 5 tirs de camp, va fallar 2 intents de triples, va donar 2 assistències i va recuperar 1 pilota, però va haver de deixar el partit al recaure novament dels seus problemes en el tendó d'Aquil·les. "No he pogut jugar més perquè el tendó d'Aquil·les em segueix molestant", va explicar Rudy en el seu Twitter. "Demà no podré estar contra els Knicks .... Impotència i tristesa", va afegir.

Arron Afflalo va anotar amb penetració la cistella que va permetre als Nuggets posar-se amb avantatge parcial de 98-100 quan faltaven 2:97 minuts per al final. Harringon respondre també amb un triple i 1:14 minut perquè conclogués el temps reglamentari i va assegurar la victòria amb marcador de 98-103, que ja no va poder ser remuntat pels Wizards.

Nick Young va liderar als Wizards amb 25 punts, mentre que John Wall va aconseguir un doble-doble de 13 punts, 10 assistències i nou rebots, per quedar-se prop del seu segon triple-doble com a professional.