NBA
Esports Bàsquet 29/03/2012

Rudy Fernández, decebut amb la Penya perquè no deixa viatjar el metge del club a Denver per assistir a la seva operació

El president de la Penya, Jordi Villacampa, es defensa dient que ni la Federació ni el jugador van demanar al club que el doctor supervisés l'operació

Ara
2 min

BarcelonaEl club Joventut Badalona no ha autoritzat al metge del club, Víctor Laínez, a assistir a l'operació d'aquest dijous de l'exjugador verd-i-negre Rudy Fernández perquè no ha rebut cap petició oficial per part del jugador ni tampoc de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), segons ha explicat el president de l'entitat, Jordi Villacampa, en un comunicat a la web de l'ACB.

Rudy, que coneix el doctor Laínez de la seva etapa a la Penya, volia que el doctor estigués present en la seva operació i va fer un tuit aquest dimecres des del seu compte personal dient que estava decebut amb la Penya: "De camí al preoperatori per tenir-ho tot controlat per demà!! Trist i decebut amb la Penya, detalls..."

"Si la Federació s'hagués dirigit al club per demanar-li que volia que el nostre metge supervisés l'operació o el mateix Rudy s'hagués posat en contacte amb nosaltres, i si el doctor Laínez hagués estat cobert en les seves funcions del club, segurament hauríem arribat a un acord", ha manifestat Villacampa.

Segons el president de l'entitat verd-i-negra, va ser l'agent del jugador el que va contactar directament amb Laínez per convidar-lo a viatjar als Estats Units, per exprés desig del jugador. Villacampa va telefonar llavors a José Luis Sáez, president de la FEB i, segons el dirigent del club badaloní, aquest li va reconèixer que el contacte amb Laínez s'havia produït "a títol personal i no institucional".

Finalment el metge de la Penya s'ha quedat a Badalona i ha sigut Domingo Delgado, excap dels serveis mèdics del Reial Madrid (club que té els drets de Rudy a l'ACB), qui ha viatjat a Houston per assistir a la intervenció de l'escorta.

stats