NBA
Esports Bàsquet 19/03/2012

La parella Rudy Gay-Mac Gasol soluciona els problemes dels Grizzlies (97-92)

Els Memphis Grizzlies segueixen immersos en la lluita per tenir factor pista a favor en els 'playoffs'. Per a això hauran de suar, com van fer davant els Wizards

Efe
2 min
Marc Gasol atrapa un rebot

MemphisL'atac dels Grizzlies no va ser el més eficaç, però l'aler Rudy Gay va sorgir amb una aportació de 27 punts i nou rebots, que els va permetre vèncer per 97-92 els Wizards de Washington. Gay, que va anotar cinc punts en els últims 23,9 segons del partit, va fer la diferència en el joc i victòria dels Grizzlies (25-18), que tornen al segon lloc de la Divisió Nord-oest i cinquens de la Conferència Oest. Al costat de Gay, el base Mike Conley va aportar 17 punts i sis assistències, que el van deixar com el director en el joc d'equip i segon màxim encistellador d'una llista de cinc jugadors que van tenir dobles dígits.

El pivot català Marc Gasol no va trobar el seu millor toc de canell, però sí que va tenir presència sota els cèrcols, on els Grizzlies van ser millors que els Wizards i al final seria un factor favorable en el triomf de l'equip de Memphis (53-40). Gasol va disputar 37 minuts en els que va aportar 15 punts i nou rebots, que el van deixar com el tercer màxim encistellador dels Grizzlies. El jugador de Sant Boi va anotar 6 de 16 tirs de camp (4-12 a la primera part), va encertar 3 de 6 des la línia de personal, sis rebots van ser defensius, va repartir tres assistències, va recuperar una pilota i va posar un tap.

Mentre que l'ala pivot Zach Randolph, que va jugar el seu segon partit consecutiu des que va tornar de la lesió que el va apartar dos mesos de la competició, va aconseguir 13 punts i nou rebots per als Grizzlies, que van trencar ratxa de dues derrotes consecutives. Els Grizzlies van tenir com a equip un 40% d'encert en els tirs de camp i el 29 de triples, comparats al 47 (37-78) i 33 (6-18), respectivament, dels Wizards. No obstant això, l'equip de Washington va perdre el control de les pilotes sota els cèrcols i també van cometre 21 pèrdues per 14 dels Grizzlies.

El base John Wall va tornar a ser el líder de l'atac dels Wizards (10-34) en aconseguir 25 punts i sis assistències, però no van impedir el que va ser la segona derrota consecutiva i la cinquena en els últims sis partits que han disputat, inclosos 5 fora del seu camp (1-4). L'escorta Jordan Crawford va aportar 22 punts, mentre que Kevin Seraphin va aconseguir un doble-doble de 12 punts i 12 rebots. Els Wizards van jugar el segon partit consecutiu sense el pivot brasiler Nené Hilario, que dijous passat va ser traspassat pels Nuggets.

stats