Publicitat
Publicitat

ADECCO OR

S'han comprat més de 1.000 píxels de les imatges virtuals del pavelló

Èxit en les primeres 24h de vida del S.O.S Girona

El nou projecte encetat pel Sant Josep Girona té una bona acollida en el seu primer dia de vida i compta amb el suport de les xarxes socials

Aquest dissabte es va presentar el projecte S.O.S Basket Girona amb un vídeo de tot l'equip del Sant Josep demanant el suport dels aficionats i gent propera al bàsquet, a més del lloc web SOS Girona, que busca recaptar diners per tirar endavant el projecte del bàsquet a la ciutat gironina.

La proposta va ser molt ben rebuda pels aficionats i per la gent de les xarxes socials, fins i tot el club ha creat un Twitter oficial (@SOSBasketGirona) i en el seu primer dia de vida ha vist com es compraven més de 1.000 píxels de les imatges virtuals en blanc i negre que hi ha al lloc web. Una de les imatges és una visió panoràmica del pavelló de Girona-Fontajau i la segona és la foto del primer equip del Sant Josep.

Per poder fer una donació cal utilitzar els navegadors Mozilla Firefox o Internet Explorer, ja que el Google Chrome presenta problemes en les primeres hores de vida del lloc web. A més, avui s'ha presentat com a personatge del dia que dóna suport al projecte a Albert Sàbat, que va arribar a debutar a la Lliga ACB amb el club gironí i que fa dues temporades va jugar a Leb Or amb el Sant Josep.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT