ADECCO OR
Esports Bàsquet 14/01/2012

Èxit en les primeres 24h de vida del S.O.S Girona

El nou projecte encetat pel Sant Josep Girona té una bona acollida en el seu primer dia de vida i compta amb el suport de les xarxes socials

David R. Jover
1 min
Imatge del lloc web

BarcelonaAquest dissabte es va presentar el projecte S.O.S Basket Girona amb un vídeo de tot l'equip del Sant Josep demanant el suport dels aficionats i gent propera al bàsquet, a més del lloc web SOS Girona, que busca recaptar diners per tirar endavant el projecte del bàsquet a la ciutat gironina.

La proposta va ser molt ben rebuda pels aficionats i per la gent de les xarxes socials, fins i tot el club ha creat un Twitter oficial (@SOSBasketGirona) i en el seu primer dia de vida ha vist com es compraven més de 1.000 píxels de les imatges virtuals en blanc i negre que hi ha al lloc web. Una de les imatges és una visió panoràmica del pavelló de Girona-Fontajau i la segona és la foto del primer equip del Sant Josep.

Per poder fer una donació cal utilitzar els navegadors Mozilla Firefox o Internet Explorer, ja que el Google Chrome presenta problemes en les primeres hores de vida del lloc web. A més, avui s'ha presentat com a personatge del dia que dóna suport al projecte a Albert Sàbat, que va arribar a debutar a la Lliga ACB amb el club gironí i que fa dues temporades va jugar a Leb Or amb el Sant Josep.

stats