NBA
Esports Bàsquet 21/03/2012

Els Grizzlies no poden amb uns Sacramento Kings liderats per Marcus Thornton (119-110)

El partidàs d'un Marc Gasol que va sumar 15 punts, 10 rebots i 8 assistències no va servir per evitar la derrota dels Grizzlies, que acaben de fitxar a Gilbert Arenas

Efe
2 min
Marc Gasol intenta evitar la defensa de J.J. Barea i Anthony Randolph  en un partit contra els Timberwolves.

SacramentoEl partidàs dels Kings (17-29) els va deixar amb la segona ratxa de tres victòries seguides des de començament de temporada. DeMarcus Cousins va aconseguir 23 punts i 5 rebots, que el van deixar com el segon màxim encistellador d'una llista de cinc jugadors que van tenir dobles dígits, inclosos quatre titulars. Tyreke Evans va tornar també amb l'equip després de perdre dos partits amb un esquinç de turmell esquerre i va aportar 13 punts, inclosos nou en el quart període, quan els Kings es van desenganxar en el marcador.

Els Kings, que com a equip van tenir un 53 (47-88) per cent d'encert en els tirs de camp i el 24 (4-17) de triples, comparats al 48 (43-90) i 25 (4-16), respectivament, dels Grizzlies, van dominar en el joc sota les cistelles en aconseguir 47 rebots per 37 de l'equip de Memphis. Rudy Gay va aconseguir 23 punts i 6 rebots que el van deixar com el líder en l'atac dels Grizzlies (25-19), que van perdre el quart partit en els últims 10 disputats, però es mantenen tercers de la Divisió Sud-oest i sisens dins de la Conferència Oest.

Marc Gasol va ser el jugador més complet dels Grizzlies, però al final tampoc va poder evitar la derrota de l'equip de Memphis, que ha perdut força en el joc sota les cistelles. Marc va aconseguir el vintè primer doble doble 'de la temporada, va jugar 35 minuts en què va anotar 5 de 8 tirs de camp i 5 de 6 des de la línia de personal. El jugador de Sant Boi va capturar 9 rebots defensius dels 10 que va aconseguir, va posar dos taps i va perdre quatre pilotes per als Grizzlies, que van a disputar nou partits fora del seu camp dels propers 11 partits que tenen programats.

Mike Conley va dirigir el joc dels Grizzlies en aconseguir 16 punts i repartir nou assistències, però tampoc va poder evitar la tercera derrota en els últims quatre partits que han disputat. Mentre que Tony Allen i l'ala pivot Zach Randolph, que va tornar a la titularitat per primer cop des que es va lesionar el febrer passat, van anotar 14 i 13 punts, respectivament, per als Grizzlies.

Arenas arriba a Memphis

La bona notícia per als Grizzlies durant la jornada va ser que abans del partit van confirmar el fitxatge de l'All-Star Gilbert Arenas, que s'unirà el dimecres a l'equip quan arribin a Portland, on dijous tenen previst enfrontar-se als Trail Blazers. L'arribada d'Arenas, de 30 anys, donarà als Grizzlies major poder ofensiu en els llocs de base i escorta, si la nova incorporació es retroba amb el seu millor joc, el que li va permetre arribar tres vegades al Partit de les Estrelles quan pertanyia a els Wizards.

stats