LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 27/08/2012

Jasikevicius: "Si em va trucar el Madrid? M'han trucat els dos, però només he respost a un"

El base lituà, de 36 anys, admet que ha rebutjat diverses ofertes per tornar a Barcelona i que el Madrid també li ha trucat diversos cops en el passat

D.r. Jover
2 min

BarcelonaSarunas Jasikevicius ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador del Barça Regal. El base lituà, de 36 anys, torna a la que va ser casa seva del 2000 al 2003. Ha admès que ha volgut tornar al Barça diverses vegades, però que fins ara no ha sorgit el moment.

"Vull donar les gràcies al Barça per tornar-me a portar aquí. Espero fer el mateix que vaig fer ja fa anys", ha comentat el nou base del Barça. Qüestionat sobre per què ha tornat ara a Barcelona, ha comentat que "les circumstàncies i el moment eren els ideals. He intentat tornar moltes vegades i no va poder ser. Ara sóc molt feliç", ha expressat.

"He renunciat a altres ofertes interessants per a mi, però jo des que vaig sortir el 2003 que sempre he volgut tornar, però pensava que no trigaria tant", ha comentat el jugador lituà. L'actual bàsquet, però, no preocupa a Jasikevicius. "Actualment el bàsquet ha evolucionat a un aspecte més físic, tot és més ràpid i dinàmic. Pels que som vells ens costa més, però cal acostumar-se", ha etzibat Saras.

Per acabar, ha dit que el Madrid també li va trucar en els darrers anys. "Sí, em van trucar dos, però jo només vaig agafar el telèfon a un", ha etzibat entre somriures el nou base-escorta blaugrana.

Creus valora l'experiència

El secretari tècnic del Barça Regal, Joan Creus, ha comentat que "és un jugador molt destacable en el 2×2, en el llançament i també donant assistències". A més, ha valorat la veterania i l'experiència que té el jugador lituà: "M'agradaria destacar-ne l'experiència, que és un grau. Les dues últimes temporades, així com el nivell en els Jocs, ha demostrat que la seva qualitat segueix intacta", ha dit Creus, que ha confessat que diversos jugadors joves que ha incorporat el Barça tenen com a ídol Jasikevicius.

stats