BÀSQUET
Esports Bàsquet 13/04/2019

El Nou Congost empeny el Baxi Manresa cap a la segona victòria consecutiva (84-74)

12 punts, 7 rebots i 3 assistències avalen Pere Tomàs com a millor jugador amb una valoració de 17

Adrià Fernández
Ryan Toolson en una acció defensiva durant la victòria del Baxi Manresa contra el San Pablo Burgos per 84-74

BarcelonaTot i jugar contra l'últim classificat, la victòria per 84-74 del Baxi Manresa contra el Guipúscoa ha sigut molt treballada. Un parcial de 20-2 durant el segon temps ha empès els del Bages cap a la segona victòria consecutiva a la Lliga.

La igualtat ha sigut la protagonista del primer quart. El Guipúscoa semblava escapar-se en el marcador amb el 3-9 inicial, però el Manresa ha capgirat el resultat i s'ha col·locat tres amunt fins al 20-20 final. El segon temps, els de Peñarroya han agafat embranzida amb un parcial de 20-2. El Nou Congost ha empès de valent i els del Bages s'han posat 13 punts per sobre (42-29). Els guipuscoans han maquillat el resultat reduint la diferència a vuit i col·locant el 44-35 al descans.

Amb un parcial de 6-0, el Manresa ha situat una diferència de 15 punts al marcador del Nou Congost (50-35). El Guipúscoa encara no hi havia dit la seva i el que semblava una distància insalvable l'ha reduït a només quatre punts (54-50). Però el factor pista ha tornat a ser decisiu i els locals, de nou, s'han distanciat 64-50 al final del tercer quart.

El guió s'ha mantingut en l'últim temps i, fins i tot, els del Bages han situat la màxima diferència al lluminós (71-55). Amb tot, el 84-74 final al marcador permet els de Joan Peñarroya sumar la seva quinzena victòria a la Lliga.