NBA
Esports Bàsquet 02/02/2011

Serge Ibaka tindrà paper doble a l'All Star de Los Angeles

L'exjugador de l'Assignia Manresa formarà part de l'equip de 'sophomores' al Rookie Challenge del Cap de Setmana de les Estrelles de Los Angeles

àlex Gozalbo
2 min
Serge Ibaka mira d'aturar Lebron James.

BarcelonaSerge Ibaka serà un dels grans protagonistes de l'All Star de l'NBA, que se celebrarà a Los Angeles. L'aler-pivot d'Oklahoma City Thunder participarà en dos dels esdeveniments del cap de setmana ja que, a més de competir al concurs d'esmaixades, ha estat seleccionat per al partit entre els rookies (debutants) i els sophomores (jugadors de segon any).

“Estic molt feliç per l'oportunitat de jugar aquest partit i per haver estat seleccionat entre els millors joves de la millor lliga del món. M'ho prenc com un premi al treball fet en els últims tres anys, des que vaig ser seleccionat al draft de 2008. Jugar aquest partit és una recompensa i una motivació afegida per seguir treballant i intentar ser important en aquesta lliga”, diu Ibaka, que té una mitjana de 9,6 punts i 6,7 rebots amb Oklahoma City Thunder.

La llista dels sophomores, combinat amb el qual participarà Serge Ibaka, la completen DeJuan Blair (San Antonio Spurs), Taj Gibson (Chicago Bulls). Stephen Curry (Golden State Warriors), Brandon Jennings (Milwaukee Bucks), Jrue Holiday (Philadelphia 76ers), DeMar DeRozan (Toronto Raptors) i Wesley Matthews (Portland Trail Blazers).

L'equip dels rookies estarà format per Blake Griffin i Eric Bledsoe (Los Angeles Clippers), John Wall (Washington Wizards), Gary Neal (San Antonio Spurs), Landry Fields (New York Knicks), Wesley Johnson (Minnesota Timberwolves), Derrick Favors (New Jersey Nets), DeMarcus Cousins (Sacramento Kings) i Greg Monroe (Detroit Pistons).

"En la meva temporada rookie em coneixia poca gent i aquest any participaré al Rookie Challenge i en el concurs d'esmaixades. Estic orgullós de la meva evolució i progressió, especialment dins del meu equip. Ser a Los Angeles és un extra molt agradable”, opina Ibaka.

L'exjugador de l'Assignia Manresa ha participat en les darreres setmanes en alguna videoconferència amb els organitzadors del concurs d'esmaixades, que volen assegurar-se que els participants s'estan preparant seriosament la prova. La impressió dels membres de l'NBA ha estat molt positiva, especialment pel que fa a l'originalitat. En aquest vídeo el jugador explica com està preparant el concurs.

Ibaka, que va guanyar el concurs d'esmaixades de l'ACB a Saragossa 2008, haurà de competir amb Blake Griffin (Los Angeles Clippers), JaVale McGee (Washingnton Wizards) i Brandon Jennings (Milwaukee Bucks).

stats