ACB
Esports Bàsquet 27/02/2011

La tornada de Gladyr dota el Manresa de més potencial ofensiu en la seva visita al Lagun Aro

És un dels partits clau per gairebé sentenciar la salvació. No és definitiu perquè queden moltes jornades, però deixar a tres victòries el Menorca donarà molta tranquil·litat al Bages

Redacció
1 min
Larry Lewis avança amb la pilota al partit d'ahir.

BarcelonaEl retorn de Sergiy Gladyr, un cop recuperat d'una fractura a la mà dreta, és la principal novetat de l'Assignia Manresa, que s'enfronta aquesta tarda (17 h, Teledeporte) davant el Lagun Aro GBC amb la moral pels núvols després de la gran victòria aconseguida fa una setmana davant el DKV Joventut.

Els de Jaume Ponsarnau juguen a Sant Sebastià contra un equip que va caure al Nou Congost en la primera volta per un punt (75-74), després d'una última cistella de Rodrigo San Miguel.

La victòria és vital per a dos conjunts que viuen perillosament a prop de les últimes posicions de la classificació. Ponsarnau ha explicat que el resultat pot determinar que els bascos "fugin de la zona de descens" o que al seu equip "els doni una empenta per sortir".

El Lagun Aro està immers en una de les pitjors ratxes de la Lliga, amb només una victòria en els últims nou partits. Però Ponsarnau no se'n refia. "Hem d'esperar jugadors amb ganes de revertir la situació i ens mesurem contra un equip amb talent, que té jugadors per jugar bé a bàsquet i que defensivament està augmentant l'agressivitat", ha insistit.

Per aconseguir la que seria la vuitena victòria d'equip del Bages i la número 50 de la trajectòria de Ponsarnau, el tècnic català demana als seus homes que no se centrin únicament "en el resultat", sinó "en la manera de ser competitius".

stats