Lliga Endesa

Sito Alonso: "Vezenkov té al davant jugadors que hem de respectar"

L'entrenador del Barça Lassa argumenta per què no convoca l'aler pivot

Sasha Vezenkov no juga cap partit amb el Barça Lassa des del 29 d'octubre, quan els blaugranes van perdre contra l'UCAM Múrcia. Sito Alonso, entrenador de l'equip blaugrana, argumenta la seva decisió. "Entenc que sempre em pregunteu pel jugador que falta. Jo crec que el Sasha està fent una bona feina per ser part de l'equip, però òbviament té al davant jugadors als quals hem de respectar, també. En la seva posició hi poden jugar Rakim Sanders, Adam Hanga, Víctor Claver, que està recuperat i està fent una bona feina, Adrien Moerman i Pierre Oriola. He d'escollir entre treure'n un d'ells, però la dificultat no és aquesta. Pots canviar un jugador, però a la Lliga Endesa depens dels 'cupos' i del límit d'altes i baixes", opina el tècnic.

L'aler pivot porta 12 partits consecutius sense ser convocat. "Està treballant bé i la dinàmica de treball és bona. Òbviament el que vol és jugar. Quan ell estigui preparat i jo trobi la situació idònia, pot ser avui o d'aquí un mes, ho farem. No tinc res a dir sobre ell, tota la seva feina està molt bé", afegeix Alonso.

Vezenkov, que va ser alliberat pel club blaugrana per disputar els partits de la finestra FIBA amb la seva selecció, ha disputat sis partits a la Lliga Endesa, on té una mitjana de 9 punts i 4,8 rebots (21:30 minuts), i quatre a l'Eurolliga, on assegura 2,5 punts i 1,8 rebots (9:55 minuts).

Després de dues derrotes consecutives, el Barça Lassa visita aquest dijous la pista del Reial Madrid a l'Eurolliga.

Més continguts de