Esports Bàsquet 19/01/2020

L’Spar Citylift Girona diu adeu al lideratge

L'equip gironí perd a la pista del Durán Maquinaria Ensino de Lugo (77-70)

i

BarcelonaL’Spar Citylift Girona va perdre a la pista del Durán Maquinaria Ensino de Lugo (77-70) i acumula dues derrotes consecutives a la Lliga Femenina Endesa, en què el Perfumerías Avenida es va quedar com a líder en solitari. Si se sumen els partits d’Eurolliga, l’equip gironí encadena quatre decepcions consecutives. El bon partit d’Adaora Elonu i Marta Xargay no va tenir recompensa a la pista d’un rival que va saber jugar millor el tram decisiu. “La setmana vinent continuarem treballant per ser més forts. El camí és llarg i ningú va dir que seria fàcil”, va dir Cayetano Pérez, president del club.

Shereesha Richards i Atonye Nyingifa van liderar la victòria d’un equip que va posar problemes a l’Spar Citylift Girona a Fontajau. Els baixos percentatges d’encert en els llançament exteriors van facilitar la defensa d’un equip gallec que va saber aprofitar les seves virtuts. El conjunt gironí va arribar als últims cinc minuts per davant en el marcador (64-65), però no va saber disputar el tram decisiu amb regularitat. El rendiment de les jugadores gallegues va ser capicua, dominant tant el primer com l’últim quart. Un parcial final de 13-5 va condemnar les aspiracions de les catalanes en una nit en què Rosó Buch va debutar amb el València Basket.