Lliga Endesa
Esports Bàsquet 07/06/2012

Una 'marcelinha' per a la història

L'inversemblant triple a una cama que va completar una remuntada de 17 punts contra el Reial Madrid no és un tir estrany per al base del Barça Regal, que utilitza sovint aquesta acció per agafar a contrapeu el seu defensor

àlex Gozalbo
1 min
Marcelinho Huertas, en el moment de fer el triple que ha decidit el partit

BarcelonaAbans que el Barça Regal pagués 2,1 milions d'euros per contractar-lo, Marcelinho Huertas ja era aficionat blaugrana. Durant els tres anys que va jugar a Badalona, el base era un habitual del Camp Nou. El dia que Joan Bladé i Joan Creus el van presentar, el jugador va fer realitat un dels seus somnis, però segurament no es va imaginar cap moment tan intens com el que va protagonitzar dimecres.

"El bàsquet és així, et regala coses com aquesta", diu Marcelinho Huertas, que amb el seu triple de vuit metres sobre la botzina va completar una remuntada de 17 punts contra el millor Reial Madrid dels últims anys.

Segons Marcelinho Huertas, "el Palau Blaugrana va creure en la victòria fins i tot quan l'equip no estava jugant bé. En l'últim tir no hi havia temps per pensar gaire, vaig aixecar el cap i vaig veure Navarro més avançat, però no hi havia temps per fer una passada. Vaig fer una de les poques coses que podia intentar".

L'inversemblant triple a una cama del base, els seus únics tres punts contra el Reial Madrid, no és un tir estrany per a Marcelinho Huertas, que utilitza sovint aquesta acció per agafar a contrapeu el seu defensor. De fet, els aficionats fa temps que van batejar aquesta acció com una 'marcelinha'. Fins ara n'havia completat algunes, però cap amb la transcendència de la d'aquest dimecres.

Reviu aquí el triple de Marcelinho Huertas.

stats