LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 18/08/2012

El blaugrana Chuck Eidson, a un pas de l'Unics Kazan rus

El Barça Regal espera que l'aler nord-americà respongui afirmativament aquest cap de setmana a l'oferta que li ha presentat el conjunt rus

D.r. Jover
1 min

BarcelonaL'aventura de Chuck Eidson a Barcelona és a prop d'acabar. El Barça Regal, que no compta amb ell de cara a la propera temporada, ha obert les portes al jugador i espera que aquest cap de setmana accepti la proposta que té de l'Unics Kazan rus, la més viable de les que ha rebut a nivell econòmic. Un dels aspectes negatius de l'equip rus és que no està directament classificat per disputar l'Eurolliga i ha d'aconseguir una plaça a la fase prèvia.

Eidson, de 31 anys, no va deixar bon sabor de boca la temporada passada. Tot i fer una primera part de temporada més que acceptable, a partir de la Copa del Rei de Barcelona el seu rendiment va baixar en picat. Tot això, combinat amb una lesió al genoll, van fer que Eidson no pogués demostrar la seva qualitat.

Jawai no arriba a temps

El pivot australià Nathan Jawai, que hauria d'haver arribat aquest divendres a Barcelona, va comunicar al club blaugrana que ho farà en els propers dies per culpa d'uns problemes amb el passaport.

Jawai, de 25 anys, va perdre diversos documents i se l'espera a Barcelona la propera setmana per començar a entrenar amb l'equip.Les condicions físiques del jugador, 2'06 i més de 140 quilos, fan que la preparació de cara a la propera temporada sigui molt important.

stats