EUROLLIGA
Esports Bàsquet 20/10/2011

El Barça Regal s'exhibeix a Ljubljana (64-86)

L’Union Olimpija no ha pogut plantar cara al Barça, que ha tingut en Marcelinho Huertas, 17 punts i vuit assistències, el millor del partit

David R. Jover
2 min
Navarro, en acció a la pista de l'Olimpija

BarcelonaEl Barça Regal s'ha situat líder del Grup D després de superar l'Union Olimpija per vint-i-dos punts de diferència en un matx que s'ha trencat en l'inici del tercer quart.

Tot i que l'inici de partit no ha estat fàcil, amb un 10-5 inicial en els primers instants, el Barça Regal ha sabut situar-se en el partit i gràcies a Lorbek i Navarro ha manat en el partit fins el final.

Dos triples consecutius de l'escorta de Sant Feliu han obert una primer escletxa de sis punts que ha arribat a ser de nou punts, 15-24, després d'una cistella de Marcelinho Huertas. El primer quart, però, s'ha tancat amb un 19-24 a favor dels catalans, que han badar i han encaixat un parcial de 4-0 en els darrers segons.

A partir del segon període el Barça s'ha posat seriós en defensa i ha tancat millor els espais. I, sobretot, ha aconseguit tancar el rebot defensiu, clau per ajudar a córrer i organitzar millor l'atac. Mickeal, amb una safata, ha situat el 25-35 que ha deixat tocat el conjunt eslovè, que ha vist com al descans anava onze a sota, 30-41.

A la represa un triple de Marcelinho i una cistella de Lorbek van donar al Barça setze punts de marge, 30-46, que han estat claus en el resultat final. Al final del tercer quart, però l'avantatge era de deu punts, 51-61.

En els darrers deu minuts l'Olimpija ha intentat la remuntada, però tan sols ha pogut fer-ho tres minuts. En els set restants el Barça els ha sentenciat i ha ampliat l'avantatge final als vint-i-dos punts, 64-86. Huertas, amb 17 punts i 8 assistències, clau en la millora del Barça després del mal partit a Sevilla.

stats