Bàsquet
Esports Bàsquet 22/05/2012

El València Basket serà el rival del Barça Regal a les semifinals de la Lliga

El conjunt valencianista ha superat el Lagun Aro (75-67) i ha obtingut el bitllet per a les semifinals al tercer partit de la sèrie

Rafa Martínez (a l'esquerra) condueix la pilota davant Raulzinho, durant el València-Lagun Aro

BarcelonaEl València Basket serà el rival del Barça Regal a les semifinals de la Lliga Endesa. El conjunt xe, que entrena el croat Vladimir Perasovic, s'ha imposat a l'equip basc en el tercer partit de la sèrie (75-67).

L'enfrontament ha estat molt igualat durant el primer temps, que s'ha acabat amb victòria visitant per només dos punts (39-41). Amb aquest marcador, els homes de Sito Alonso confiaven a donar la sorpresa i classificar-se. Però a la segona part els locals han fet bons els pronòstics i han acabat capgirant el marcador i guanyant el partit. Però patint més del compte, això sí. Després d'un tercer quart demolidor, que ha acabat amb un parcial de 20-7 per al València, el Lagun Aro ha pogut retallar distàncies i situar-se només tres punts per sota a l'últim quart.

Amb aquesta victòria, el Barça Regal i el València Basket s'enfrontaran a les semifinals de la Lliga Endesa. Aquesta eliminatòria es resoldrà al millor de cinc partits, i els dos primers enfrontaments es disputaran al Palau Blaugrana. El primer d'ells, aquest mateix dijous, 24 de maig, a les 21.45 hores.