Publicitat
Publicitat

Lliga Endesa

El València Basket guardarà un minut de silenci per la mort de Steve Jobs

Aquest equip de la Lliga Endesa du a la samarreta el lema 'La cultura de l'esforç' i creu que el fundador d'Apple en va ser el millor exemple

El València Basket homenatjarà aquest dimecres amb un minut de silenci Steve Jobs , fundador de la marca Apple. Ho farà just abans del en el partit de la Lliga Endesa que disputarà l'equip valencià amb el CAI Saragossa . L'entitat valenciana ha anunciat aquesta iniciativa inèdita i l'ha relacionat amb el lema de "La cultura de l' esforç " que llueixen tots els seus equips en els seus equipatges i amb el qual vol llançar a la societat un missatge sobre el camí per sortir de l'actual crisi .

" Creiem que el llegat que Steve Jobs ens deixa és molt valuós i per aquest motiu guardarem un minut de silenci abans de l'inici del partit " , va explicar Paco Raga , director general i vicepresident del club . " Amb aquest reconeixement volem destacar la figura d'un emprenedor que va saber connectar els seus somnis amb els somnis de milions de persones per transformar el món . Nosaltres, com ell , estem convençuts que si poses passió en el que fas , t'arrisques , t'esforces i treballes dur, pots aconseguir els teus somnis , perquè sense esforç no hi ha èxit ", ha dit el directiu valencià .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT