Copa de la Reina
Esports Bàsquet 07/01/2011

València acull la Copa de la Reina més esperada (amb diferència) dels darrers anys

El Ciudad Ros Casares, campió de les darreres quatre edicions, buscarà el títol amb el Perfumerías Avenida, el Rivas Ecópolis i el Mann Filter Saragossa com a rivals

àlex Gozalbo
2 min
La Fonteta, durant la Final Four.

ValènciaLa Copa de la Reina arriba aquest cap de setmana a València, on el Ciudad Ros Casares espera superar el rècord de 7.800 espectadors aconseguit amb la celebració de la Final Four.

L'equip amfitrió, campió de les darreres quatre edicions, buscarà el títol amb el Perfumerías Avenida, el Rivas Ecópolis i el Mann Filter Saragossa com a rivals.

Ciudad Ros Casares València (12-1)

L'autèntic dominador del bàsquet femení en els darrers quatre anys busca la seva cinquena Copa de la Reina consecutiva. Ningú no defensa amb la mateixa intensitat que la línia exterior de Jordi Fernández, situació que li permet sortir amb molta velocitat.

Perfumerías Avenida (12-1)

Qualsevol cosa que no sigui tornar de València amb el títol serà un fracàs per a l'equip de Salamanca, que aquest any ha realitzat una inversió milionària per reforçar-se, especialment a un joc interior, on Sancho Lyttle, Erika de Souza i Anna Montañana comparteixen protagonisme. Està entrenat per Lucas Mondelo.

Rivas Ecópolis (10-3)

Un equip irregular, però molt perillós ja que Javier Fort compta amb jugadores del nivell resolutiu de Dewanna Bonner i Amaya Valdemoro. Aquesta temporada ja ha guanyat el Perfumerías Avenida i arriba a València amb ganes d'esborrar les seves darreres actuacions a la Copa de la Reina.

Mann Filter Saragossa (10-3)

De la mà de Víctor Lapeña, el Mann Filter Saragossa fa anys que va ascendint esglaons. La defensa i els punts de jugadores exteriors com Allison Feaster, Ines Kresovic i Kiesha Brown són els seus punts forts. Arriba a València després de sumar set victòries consecutives a la Lliga Femenina.

Dissabte, 8

16.00 hores Ciudad Ros Casares València – Mann Filter Saragossa

TV: Canal 9 Dos i Marca TV (connexions)

18.15 hores Perfumerías Avenida – Rivas Ecópolis

TV: Canal 9 Dos, RTVCYL i Marca TV (connexions)

Diumenge, 9

15.00 hores Final

TV: Canal 9 Dos i Marca TV

stats