BÀSQUET

El valencià Víctor Claver jugarà al Khimki rus fins a finals de temporada

L'aler, que torna a Europa després de passar per la NBA, tornarà a quedar lliure per triar equip a final de temporada

L'aler valencià Víctor Claver jugarà al Khimki Moscow Region fins al final de temporada, segons ha confirmat el mateix jugador a través de les xarxes socials. L'acord amb l'equip rus és fins al final de la present temporada de manera que aquest estiu el jugador valencià tornarà a ser lliure per triar equip. A la Lliga Endesa els seus drets pertanyen al València Basket, club en què es va formar.

Com ja està tancat el termini d'inscripció de jugadors a l'Eurocopa, en què podria haver-se enfrontat al València, Claver no podrà participar en aquesta competició amb el seu nou equip, amb el qual jugarà la VTB League. Es tracta d'una competició que disputen els millors equips dels països de l'Est d'Europa i en la qual el Khimki està a la part més alta de la classificació amb el CSKA de Moscou.

Claver ha disputat les últimes dues temporades i mitja en els Portland Trail Blazers de la NBA però la setmana passada es va veure embolicat en un traspàs que el va portar als Denver Nuggets. Després de constatar que tampoc tindria, com ja li havia passat aquesta temporada i la passada als Blazers, Claver ha negociat la rescissió del contracte amb la franquícia de Colorado.

Durant la setmana passada, el jugador valencià no va rebre cap oferta que el seduís de la NBA i, encara que en principi no era la seva intenció, es va obrir a la possibilitat de tornar a Europa.