BÀSQUET

Víctor Claver continuarà al Barça de bàsquet fins al 2022

L'aler valencià, de 30 anys, amplia la seva trajectòria al club fins a un total de sis anys

Víctor Claver continuarà defensant la samarreta del Barça tres temporades més, fins al 30 de juny del 2022. El club i el jugador valencià han arribat a un acord per a la continuïtat de l’aler, que seguirà sent una peça clau dins i fora de la pista. Claver va arribar al Barça la temporada 2016/17 procedent del Lokomotiv Kuban i en aquestes tres temporades ha disputat un total de 204 partits com a blaugrana en totes les competicions. Jugador d’equip, versàtil, incisiu des de l’exterior i gran defensor, Claver s’ha fet un lloc a l’equip amb tots els entrenadors amb els quals ha coincidit.

En aquest últim any i mig amb Svetislav Pesic, ha completat una gran temporada sent titular en 35 dels 42 partits disputats a l’ACB i en 25 dels 35 de l’Eurolliga, amb una mitjana de 21 minuts i 5,5 punts en la competició estatal i també de 21 minuts i 5,3 punts a Europa. La confiança del tècnic serbi, acabat de renovar fins al 2021, en l'estil de Claver ha sigut una de les bases que han sostingut la decisió presa per l'aler culer. En aquestes tres temporades com a jugador del Barça, Claver ha guanyat dues Copes del Rei (2018 i 2019).

La renovació de Claver pot ser el primer pas del nou projecte blaugrana, que, tot i incorporar jugadors estrangers, vol mantenir la base del grup que l'ha convertit en un equip competitiu. Heurtel és un altre dels que han de seguir al club i que, per tant, encara ha de signar la seva renovació. D'altra banda, Abrines i Mirotic, procedents de la NBA, són dos dels noms que estan sonant amb força per aterrar a Can Barça.