LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 23/07/2012

El Barça obre la porta a Víctor Sada

El club blaugrana emet un comunicat en què explica que no té previst millorar l'oferta de renovació feta al base de Badalona

D.r. Jover
2 min

BarcelonaLa negociació entre el Barça Regal i Víctor Sada per renovar el base no serà fàcil. El jugador, que exigeix una millora en el seu contracte perquè entén que no pot ser el tercer pitjor pagat de la plantilla, no vol abaixar les seves pretensions.

Igual que el Barça, que ara dóna un cop d'efecte a les negociacions i dóna a entendre públicament que no està gens content amb les declaracions que Sada va fer a RAC1 la setmana passada, en què deia que no se sentia valorat ni tampoc entenia per què s'havien resolt diverses renovacions i que la seva fos l'última.

El comunicat del Barça

"Us informem que, després de més de vuit mesos negociant la renovació del jugador Víctor Sada, divendres passat va vèncer el darrer termini que tenia en consideració l'oferta feta al, fins a data d'avui, base de l'actual campió de la Lliga Endesa.

Els primers contactes es van produir a finals de l'any 2011, i en veure que no s'arribava a cap acord, el FC Barcelona va decidir inscriure el base blaugrana a la llista de jugadors sota dret de tempteig.

De tota manera, les negociacions es van seguir produint sense cap avançament substancial. La darrera oferta situava el jugador en una retribució superior a la que va rebre la temporada 2011/12 i superior a la majoria d'ofertes fetes a jugadors incorporats aquesta temporada a la nostra plantilla. Aquesta darrera oferta tenia com a data de venciment el divendres 20 de juliol a les 15.00 hores.

Sense haver rebut, a dia d'avui, comunicació formal de l'acceptació d'aquesta oferta, el FC Barcelona es veu obligat a obrir altres alternatives per a la posició de base.

El FC Barcelona vol expressar la seva convicció d'haver realitzat totes les negociacions valorant el jugador per tot el que ha donat al club, per la seva trajectòria i pel seu compromís i fent una adaptació a la realitat del mercat. En les actuals circumstàncies, l'oferta màxima que rebrà el jugador per part del nostre club serà la que figura a l'oferta dipositada a l'ACB com a dret de tempteig".

stats