ACB
Esports Bàsquet 19/12/2010

Víctor Sada millora amb el pas del temps

Els 13 punts anotats avui davant el DKV Joventut i els 22 punts de valoració aconseguits confirmen que Sada està en contínua progressió

David Jover
2 min
Sada esmaixa davant de Jordi Trias

BarcelonaTé 26 anys, ja no és cap nen. Però com a jugador no té preu. Treballa, lluita i s'esforça al màxim en cada partit, cosa que encara que no s'acabi de valorar el fa ser millor jugador cada dia que passa. “Estic satisfet amb la meva actuació, però més content pels companys. Era important guanyar”, comenta Sada humilment. Aquest diumenge, davant el DKV Joventut, Sada ha establert la millor marca anotadora com a blaugrana, 13 punts. No és la seva millor marca a l'ACB, que la va aconseguir quan jugava a Girona, que és de 16 punts, però no és cap casualitat que ho hagi fet.

Jugar un derbi sempre és un repte per tothom. Per Sada avui encara ho era més. Fins a darrera hora era dubte per culpa d'un petit esquinç del lligament intern del genoll. Això ha fet que treballés per recuperar-se com mai i ha pogut jugar, i de quina manera. “Dissabte estava millor i aquest matí m'he trobat bé i tenia moltes ganes de jugar”, explica Sada.

Durant uns minuts, el '8' blaugrana portava més valoració ell sol que tot el DKV Joventut al complert. Finalment, com és lògic, tot ha tornat a la normalitat. Els 22 punts de valoració aconseguits avui no són com molts podien imaginar la millor valoració de Sada amb el Barça ni a l'ACB. Amb el Girona, en dues ocasions, va obtenir 27 punts de valoració. Amb el Regal va ser fa dos anys quan en un Barça-Madrid, Sada va fer un partit immaculat: 5 punts, 6 rebots i 12 assistències per 24 de valoració.

I què en pensa el protagonista del partit d'avui? Amb el seu caràcter obert i rialler, Sada, sempre punyent, ha comentat que “dissabte es va jugar el derbi de futbol i avui el de bàsquet. Per sort les dues victòries s'han quedat a casa”.

Per acabar, un desig. “Els propers partits, davant Montepaschi Siena i Reial Madrid, hem de ser molt regulars, com ho hem estat avui per poder guanyar”, ha dit. El que està clar és que si la seva aportació va en augment i es complementa encara millor amb Ricky Rubio, el Regal Barça podrà presumir de la millor parella nacional de bases.

stats