BÀSQUET
Esports Bàsquet 13/04/2019

Victòria amb patiment d'un Barça Lassa amb la ment a l'Eurolliga (86-91)

Els blaugranes jugaran dimecres el primer partit dels quarts de l'Eurolliga contra l'Anadolu Efes

Adrià Fernández
Adam Hanga en un acció ofensiva durant la victòria del Barça Lassa contra el Tecnyconta Saragossa (86-90)

BarcelonaEndormiscats. El Barça Lassa ha sortit a la pista del Tecnyconta Saragossa amb la ment a Istanbul. Amb el liderat de la Lliga Endesa pràcticament assegurat, els blaugranes només pensen en els quarts de l'Eurolliga. Amb tot, i a pesar d'un primer quart horrible, els de Pesic sumen la sisena victòria consecutiva a la competició domèstica (86-91).

El Saragossa, que acumulava tres victòries consecutives, ha iniciat el partit amb un parcial de 10-0. Els de Pesic han aconseguit reduir la distància amb un triple d'Adam Hanga que ha col·locat el 12-8 al marcador. Ha sigut un miratge, perquè els locals han tornat a allunyar-se amb un dolorós 32-23 al final del primer quart.

Tot i començar el segon quart amb un parcial de 5-0 que ha situat al marcador el màxim avantatge del partit (37-23), els blaugranes han tornat a ficar-se al partit amb quatre triples seguits: un de Pangos, dos de Singleton i l'altre de Hanga (42-35). L'encert des de la línia de tres ha permès al Barça capgirar el marcador i situar-se un punt per sobre, tot i acabar perdent d'un al descans (52-51).

El tercer quart ha sigut el més igualat de tots. Tots dos equips han comès molts errors en fase ofensiva, però el Saragossa ha estat més encertat en el últims instants i s'ha distanciat de sis punts (73-67). La reacció ha arribat tard, però ha arribat. Amb un parcial de 2-14 a l'últim quart, els blaugranes han obtingut el màxim avantatge del duel (77-83) fins a arribar al 86-91 definitiu.

El Barça Lassa continua líder de la lliga Endesa (23-4) i ja pot centrar-se en els quarts de final de l'Eurolliga. El pròxim dimecres jugaran el primer partit contra l'Anadolu Efes i dissabte el segon.