LLiga Endesa

"Serà fotut i i us trobaré a faltar molt": Víctor Sada diu adéu al Barça

El base del MoraBanc Andorra s'ha acomiadat del club blaugrana amb algun retret i molta emoció

Víctor Sada, base del MoraBanc Andorra, s'ha acomiadat del Barça en una emotiva roda de premsa. "Serà fotut i us trobaré a faltar molt", ha dit el jugador, que també ha tingut un missatge per als aficionats culers.

"Vaig néixer sent del Barça, vaig complir un somni, vaig marxar per tornar i seguiré sent del Barça fins que em mori", ha resumit. "Espero que al Barça li vagi bé sempre, menys quan jugui contra el MoraBanc Andorra", ha assegurat. "Ser del Barça es porta a la sang, la Penya no entra al meu diccionari. Sempre estaré obert al que sigui en el futur", ha recordat.

El badaloní no ha callat res. "Ha costat que arribés aquest dia, perquè fins ahir no vam arribar a un acord amb el club. La meva idea era poder expressar-me abans, quan Joan Creus i Xavi Pascual van decidir que no seguís", ha reconegut. Tal com explica aquest divendres l'ARA, el base es va reunir dimecres amb Joan Carles Raventós, director de les seccions del Barça, al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell. "Avui és un dia molt especial per a mi. Quan vaig pujar al primer equip no vaig tenir presentació oficial. Quan vaig marxar, tampoc. Quan vaig tornar, tampoc. A la quarta vegada va la vençuda", ha afegit.

"Al Barça m'he trobat amb molta gent que ha volgut que jo sigui feliç", ha recordat Víctor Sada, que ha repassat els noms dels entrenadors, jugadors i treballadors del club amb els quals ha compartit bons moments. "M'han ajudat a complir molts somnis", ha reconegut.

"Ahir, quan intentava dormir, em veien al cap moments molt especials. El primer moment especial va ser quan em van dir que pujaria al primer equip, vaig plorar amb el meu pare. També recordo la primera Lliga que vam guanyar amb Pesic o la primera amb Xavi Pascual. L'Eurolliga de París va ser un somni. També he viscut moments únics fora de la pista", ha recordat Víctor Sada. "Trauré un llibre amb mil i una anècdotes", ha bromejat.

"Quan passi els 35 anys no seguiré jugant a bàsquet", ha dit Víctor Sada, que ha assegurat que no hauria jugat al Reial Madrid.

Més continguts de