BÀSQUET - NBA
Esports Bàsquet 12/05/2015

Els Warriors i els Hawks aconsegueixen empatar les sèries contra els Grizzlies i els Wizards

Stephen Curry, dels Warriors i Jeff Teague, dels Hawks, els dos jugadors més destacats d'aquests dos partits

Efe / Ara
Marc Gasol lluita per la pilota en el quart partit entre els Grizzlies i els Warriors / MIKE BROWN / EFE

Houston / BarcelonaAquest cop el base Stephen Curry ha reivindicat la seva condició de MVP de la lliga i ha liderat l'ofensiva imparable dels Warriors de Golden State que han derrotat a domicili per 84-101 els Grizzlies de Memphis en el quart partit de l'eliminatòria de semifinals del 'play-off' de la Conferència Oest. Curry ha aportat 33 punts, vuit rebots, cinc assistències i dues recuperacions de pilota i ha estat decisiu. Amb l'avantatge de camp a favor, els Warriors tornen a Oakland, on aquest dimecres intentaran estar per primera vegada situar-se per davant en el marcador.

La història del quart partit ha quedat definida des del primer període quan s'ha vist que Curry i els Warriors sí eren de veritat l'equip amb la millor marca de la temporada regular de la NBA i han aconseguit un parcial de 20-28 que ha mostrat el camí a seguir. Els Grizzlies, aquesta vegada volien i no podien, i només el pivot català Marc Gasol ha competit al màxim contra els homes alts dels Warriors.

Gasol va tornar a ser el líder destacat dels Grizzlies: ha aconseguit un doble-doble de 19 punts i 10 rebots, inclosos sis defensius. El jugador de Sant Boi ha superat de nou el pivot australià Andrew Bogut en el duel individual, ja que ha anotat 7 de 19 tirs de camp, i 5 de 6 llançaments de personal, que l'han deixat com a primera opció ofensiva de l'equip de Memphis.

Els Hawks empaten la sèrie amb els Wizards

El base Jeff Teague ha aprofitat la baixa de John Wall i s'ha erigit en el líder de l'atac dels Hawks d'Atlanta que s'han imposat a domicili per 101-106 als Wizards de Washington i han igualat la sèrie (2-2) després del quart partit de les semifinals de la Conferència Est. El cinquè partit es jugarà al Philips Arena, d'Atlanta, aquest dimecres.

Teague ha aportat 26 punts, inclòs un triple a falta d'1 minut i 12 segons per al final del temps reglamentari que ha deixat el parcial de 97-104. Al costat de Teague, que també ha aportat vuit assistències i quatre rebots l'ala-pivot Paul Millsap.

Els Wizards no han pogut forçar la pròrroga quan el veterà aler Paul Pierce, que en el tercer partit havia anotat la cistella del triomf en els últims segons, ha fallat un intent de triple amb 10 segons per jugar-se (101-104).