BÀSQUET

Els Warriors del Túria, a un pas del rècord de triomfs

Si guanya, l’equip entrenat per Pedro Martínez acumularà 20 victòries consecutives i igualarà el seu millor inici històric

El València Basket tancarà demà la primera fase de l’Eurocup rebent el Proximus Spirou Charleroi a la Fonteta. Si guanya, l’equip entrenat per Pedro Martínez acumularà 20 victòries consecutives i igualarà el seu millor inici històric. El conjunt valencià, que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada, s’ha guanyat el qualificatiu de Warriors del Túria. El rècord actual data de la campanya 1999-2000, quan Miki Vukovic ocupava la banqueta.

El club valencià espera convertir el partit en una festa. Si arriba als 100 punts i guanya, el València Basket premiarà tots els espectadors amb una cervesa sense alcohol. “Estem molt contents amb els jugadors, estan fent les coses bé”, assegura Pedro Martínez. L’entrenador català és un dels principals responsables del bon inici de temporada que està protagonitzant l’equip, que acumula 10 victòries a la Lliga Endesa i 9 a l’Eurocup. “No pensem en el mes de febrer, ni ens mortifiquem pensant que tot empitjorarà. És millor centrar-nos a fer les coses bé. Hi ha detalls del nostre joc clarament millorables i és normal que ho siguin. Cal molta perseverança i molts entrenaments. Cada partit és una història”, afegeix el tècnic del València Basket.

Més continguts de