Els Warriors humilien els Cavaliers de Lebron (98-132)

Els Bulls guanyen a Detroit gràcies a un estel·lar Pau Gasol, mentre els Grizzlies superen els Pelicans per la mínima

A. L.
Stephen Curry, contra els Cavaliers / JASON MILLER / GETTY IMAGES

BarcelonaEls més de 20.000 espectadors que han acudit aquesta passada matinada al Quicken Loans Arena de Cleveland han contemplat una nova exhibició dels Golden State Warriors. El conjunt liderat per Stephen Curry ha superat els Cavaliers per 98 a 132, i només han perdut quatre partits aquesta temporada (els San Antonio Spurs, sis, i són el segon millor equip de la NBA).

Al descans, el conjunt visitant ja havia aconseguit 70 punts, i ha arribat a guanyar uns inoperants Cavaliers per 30 punts abans d'anar cap al vestidor. Les diferències sobre la pista s'han anat fent més grans al tercer període, i gràcies a un 47,5% d'encert en tirs de tres, els Warriors s'han situat amb 40 punts per sobre en el marcador. Curry ha estat el màxim anotador, amb 35 punts i 7 de 12 en triples, ben secundat també per Andre Iguodala (20 punts) i l'aler-pivot Draymond Green (16 punts i 10 assistències). Lebron James ha tingut una actuació discreta, amb mals percentatges de tir, tant des de la línia exterior (0 de 3 en triples) com des de dins de la pintura (7 de 16 en tirs de 2).

Victòries dels Gasol

Els Chicago Bulls han resistit a la tercera plaça de la seva conferència gràcies al triomf a Detroit, contra uns Pistons que han aguantat l'envestida dels d'Illinois fins a l'últim quart (101-111). Pau Gasol ha tingut una actuació estel·lar amb 31 punts, 12 rebots i 3 taps, rubricant la seva demostració de talent amb una penetració a l'últim minut, superant el seu marcador més enllà de la línia de triple i esmaixant la cistella dels Pistons.

Gasol intenta taponar Ersan Ilyasova / LEON HALIP

Els qui s'han fet forts a casa són els Memphis Grizzlies, que han superat els Pelicans 101 a 99 gràcies a un gran últim quart. Quan faltaven tres segons per acabar el partit, i amb dos punts per sobre al marcador, Courtney Lee ha errat el segon tir lliure, i Marc Gasol ha caçat el rebot per evitar un últim llançament del conjunt de Nova Orleans que posés en risc la victòria dels de Teennessee. El pivot de Sant Boi ha estat el millor del seu conjunt amb 16 punts, 10 rebots i 6 assistències.