Eurolliga

Erazem Lorbek ha patit un cop a la cresta ilíaca de la cama esquerra

Xavi Pascual: "La nostra bona defensa ens ha portat a la victòria"

Xavi Pascual, Ricky Rubio, Boniface Ndong i Fran Vázquez analitzen la victòria a la pista del Fenerbahçe

El Fenerbahçe ha sucumbit contra el Regal Barça. Els de Neven Spahija han rebut de la seva pròpia medicina: la defensa. “Estem contents per la victòria en un partit amb un gran ambient, de gran bàsquet”, ha exposat Xavi Pascual en roda de premsa posterior al partit. Per al tècnic blaugrana la clau del triomf és clara: “A la segona part la nostra bona defensa ens ha portat a la victòria”.

I és que si durant la primera part l’equip ha controlat totes les facetes del joc - “hem estat controlant el marcador durant gran part del partit, amb velocitat, anotant cistelles en transició i contracop” -, al segon temps, quan han aparegut les dificultats en atac, la defensa ha marcat les pautes. “Hem sabut mantenir la calma i les referències de joc”, ha assenyalat Pascual.

Segons Ricki Rubio, “ha estat un partit molt difícil. Sabíem que si no començàvem forts no tindríem opcions. Ells no havien perdut cap partit a casa fins ara”.  “Hem començat molt bé, concentrats i amb una defensa agressiva que ens ha permès agafar avantatges que hem sabut administrar amb cap”.

Boniface Ndong ha dit que “és una gran victòria de l’equip i molt important per a nosaltres. Hem demostrat la nostra identitat i estic orgullós del caràcter de l’equip”.


Segons Fran Vázquez, “teníem ganes de demostrar la nostra forma de jugar i ho hem aconseguit a una pista molt difícil. Aquesta victòria ens ajudarà per als següents partit perquè ens donarà molta moral”.

Erazem Lorbek se suma a la llista de la infermeria blaugrana. El jugador ha patit abans del descans un cop a la cresta ilíaca de la cama esquerra. El pivot no ha pogut tornar a jugar durant el segon temps. Un cop torni l’expedició blaugrana a Barcelona Lorbek passarà més proves per valorar la lesió. 

“La lesió de Lorbek a meitat del segon quart ens ha dificultat moltíssim les rotacions interiors però hem aconseguit una important victòria per a nosaltres”, ha valorat Xavi Pascual.

Més continguts de