Supercopa Endesa

Xavi Pascual descarta Lorbek i confia a poder utilitzar Navarro i Papanikolaou a la Supercopa Endesa

El Barça s'enfrontarà aquest divendres al Laboral Kutxa a Vitòria

El Barça de bàsquet debuta aquest divendres a la Supercopa Endesa, on disputarà les semifinals contra el Laboral Kutxa. Xavi Pascual ha descartat Erazem Lorbek i confia a poder utilitzar Joan Carles Navarro i Kostas Papanikolaou.

"Després de cinc setmanes de feina arriba la nostra primera competició oficial, una competició que arriba molt d'hora per a tothom. Hem treballat bé i hem anat creixent, tot i que encara tenim moltes coses a millorar. Anem a Vitòria amb la intenció de fer un bon partit de semifinals", diu Xavi Pascual.

Segons l'entrenador, "a la pretemporada hem fet coses bé i anem a veure com respon tothom en una competició oficial". "L'equip que guanya treu pit i el que perd diu que és un torneig de pretemporada", explica el tècnic.

"Som un equip de caràcter i volem lluitar per fer una bona temporada. Hem fet un equip il·lusionant i la polivalència dels jugadors ens pot ajudar quan arribin les lesions", ha assegurat Xavi Pascual. "Estic encantat de com ha quedat l'equip", ha opinat.

Segons Xavi Pascual, "l'equip s'ha mogut molt bé a la pretemporada i ha trobat mecanismes per anotar de manera brillant. Anem a veure si podem fer-ho en competició oficial".

"Esperem haver après de les errades de la temporada passada i tenir un bon inici", ha demanat el tècnic. "Nosaltres no veiem una Lliga Endesa dual, tinc un gran respecte per la resta d'equips", ha afegit.

"El Laboral Kutxa té un nou entrenador, però manté el gruix de l'equip i juga a casa", ha explicat.

"Del tema Pete Mickeal ja es va dir tot el que s'havia de dir i no cal donar-hi més voltes. És un tema mèdic que no va arribar a l'apartat esportiu", ha recordat.

Més continguts de