Eurolliga

"La de Santiago és una derrota impròpia del Barça dels últims anys": Xavi Pascual posa ordre al vestidor

L'entrenador del Barça analitza el partit d'aquest divendres contra el Fenerbahçe Ülker i, sobretot, les conseqüències de la derrota de dissabte

Xavi Pascual, entrenador del Barça de bàsquet, ha analitzat el partit d'aquest divendres contra el Fenerbahçe Ülker i, sobretot, les conseqüències de la derrota de dissabte. El tècnic ha intentat posar ordre al vestidor amb 10 frases:

1. "La derrota greu és l'última, és gravíssim el que ens va passar pel que fa a intensitat, concentració i agressivitat. La de Santiago és una derrota impròpia del Barça dels últims anys".

2. "Després d'haver perdut a la pista de Santiago de Compostel·la, no hi ha cap tipus d'excusa. Ni calendari ni res. Hem de trobar les forces d'on sigui. Contra el Rio Natura Monbus vam estar molt malament".

3. "Hem de millorar la concentració i la intensitat, juguem contra qui juguem i en la competició que juguem".

4. "Com dissabte no vam treballar prou, durant tota la setmana hem treballat molt. Hem de ser molt exigents amb la nostra feina. La derrota contra el Nanterre ens va fer mal anímicament, però la de dissabte ens obliga a posar-nos a treballar, treballar i treballar".

5. "El que ens està passant és que durant alguns moments perdem la concentració i el caràcter".

6. "A aquesta casa els dubtes apareixen sempre que hi ha una derrota. La nostra feina és intentar que no hi hagi derrotes per esvair els dubtes".

7. "L'entorn està molt exigent. Hem d'aconseguir transmetre coses perquè l'entorn agafi confiança perquè, si no, costa més créixer. Els dubtes es traslladen a la pista i als jugadors els costa rendir al seu nivell".

8. "Aquesta és una setmana molt important per demostrar-nos que som capaços de fer moltes coses".

9. "No hem amagat mai que Pete Mickeal era un jugador molt important per a nosaltres, però forma part del passat. Hem d'anar trobant un nou dibuix i nous lideratges. Joan Carles Navarro, Pete Mickeal i Erazem Lorbek eren els nostres jugadors de moments difícils. Ens moments de debilitat, apareixien. Ara hem de trobar noves referències i això costa. El que és estrany és que en un partit com el de Santiago no acabés apareixent ningú".

10. "La definició dels rols encara necessita temps. Tothom ha de donar un pas endavant".

Més continguts de