Eurolliga
Esports Bàsquet 25/04/2013

Xavi Pascual: "Vull felicitar el Palau Blaugrana i tota la gent que ha vingut a ajudar-nos"

L'entrenador del Barça Regal ha analitzat la victòria en roda de premsa

àlex Gozalbo
1 min
El tècnic del Barça Regal, Xavi Pascual, durant el cinquè partit contra el Panathinaikòs

BarcelonaXavi Pascual, entrenador del Barça Regal, ha analitzat la victòria blaugrana en sala de premsa. "Vull felicitar el Palau Blaugrana i tota la gent que ha vingut a ajudar-nos. També vull felicitar els jugadors, que ho han donat tot", ha dit el tècnic.

"Hem entrat molt bé al partit, però després hem hagut de patir i guanyar des de la defensa", ha explicat. "Aconseguir classificar-nos per a la quarta 'final four' en cinc anys és extraordinari", ha afegit el tècnic, que ha sumat la seva victòria número 100 a l'Eurolliga.

"M'ho he passat molt bé preparant aquesta eliminatòria contra un rival que ha fet molt bé les coses. Ha sigut una eliminatòria molt tàctica", ha dit.

Segons Xavi Pascual, "la 'final four' tornarà a ser de gran nivell. A nosaltres ens espera un enfrontament molt difícil a les semifinals contra el Reial Madrid. No podíem escollir el rival, així que intentarem oferir un enfrontament molt bonic. Suposo que tothom donarà com a favorit el Madrid, però la semifinal s'ha de jugar a la pista".

stats