Eurolliga

Xavi Pascual: "El segon partit és vital"

L'entrenador del Barça analitza el segon partit dels quarts de final de l'Eurolliga contra el Galatasaray

Xavi Pascual, entrenador del Barça, ha analitzat aquest dimecres el segon partit dels quarts de final de l'Eurolliga contra el Galatasaray. "El segon partit és vital. Tenim experiències passades en què les coses no han anat bé. Hem de tenir un millor inici de partit que dimarts", ha explicat.

"Nosaltres hem d'estar alerta perquè un 'play-off' té molta dificultat. El de dijous és un partit clau", ha dit.

"Nosaltres ens prepararem per totes les possibilitats, res no ens pot sorprendre", ha apuntat el tècnic de l'equip blaugrana. "El Galatasaray tendeix a jugar possessions llargues, però dimarts ens vam fer mal en els primers segons de cada atac", ha apuntat.

"La nostra defensa va ser bona, excepte en els primers cinc minuts de partit. Defensar bé i rebotejar és molt important perquè et permet jugar amb ritme i confiança. Tenim qualitat per fer-ho", ha opinat.

Respecte a les crítiques d'Ataman, Xavi Pascual ha assegurat que no té res a dir.

Víctor Sada: "La segona victòria és bàsica"
Víctor Sada, base del Barça, també ha dit la seva sobre la sèrie dels quarts de final de l'Eurolliga. "La segona victòria és bàsica i ens aproparia a l'objectiu d'arribar a la 'final four'. Hem de pensar en el segon partit i recordar experiències passades", ha dit. "Dimarts el Galatasaray ens va sorprendre a l'inici. El que és important és tenir tensió i agafar-nos al partit", ha afegit.

Segons anuncia l'Eurolliga, Carlos Arroyo es perdrà el partit d'aquest dijous. "Hem de preparar el partit pensant que jugarà", ha dit Víctor Sada. "És un jugador amb molta qualitat ofensiva. Dimarts va fer un primer quart molt bo. Estava jugant molt bé quan es va lesionar", ha afegit.

"El Galatasaray jugarà amb més agressivitat i esperem un partit complicat", ha confessat Víctor Sada. "Esperem que vingui molta gent. Sabem que és Setmana Santa, però esperem que el barcelonisme estigui content per la Copa del Rei i vingui a celebrar-ho amb nosaltres. Quan les coses no surten com vols és quan més barcelonista has de ser", ha dit.

Més continguts de