ACB
Esports Bàsquet 13/01/2011

Xavi Pascual: "Estic content per poder seguir a casa meva"

Joan Bladé i Joan Creus han comparegut aquest migdia a la sala de premsa Ricard Maxenchs per presentar la renovació per dues temporades de Xavi Pascual

àlex Gozalbo
2 min
Sandro Rosell i Xavi Pascual.

BarcelonaJoan Bladé i Joan Creus amb comparegut aquest migdia a la sala de premsa Ricard Maxenchs per presentar la renovació per dues temporades de Xavi Pascual com a entrenador del Regal Barça.

“Xavi Pascual ha prioritzat el Barça i nosaltres no ens plantejàvem cap altre entrenador ja que és el tècnic ideal, un referent a Europa”, ha dit Bladé, el directiu responsable de les seccions del Barça.

“La renovació de Xavi Pascual era un objectiu prioritari. A banda de lluitar pels títols, hem de fer un bàsquet modern i atractiu i amb ell ho hem aconseguit”, ha dit Joan Creus, secretari tècnic del Regal Barça, que també ha parlat de la seva renovació: “Hem prioritzat la de Xavi Pascual per donar tranquil·litat, però el proper pas serà la meva negociació”.

“M’he impregnat de tots els entrenadors amb qui he treballat, des d’Aíto García Reneses fins a Agustí Cuesta, de qui vaig ser ajudant, o del mateix Dusko Ivanovic. Intento aprendre de tothom i sempre hi ha detalls interessants”, ha dit Xavi Pascual.

“La gent ha de saber que no ens quedarà res a dins per intentar aconseguir els èxits”, ha dit el tècnic del Regal Barça, que està “content per poder seguir a casa meva, al club que estimo”.

“El millor moment en aquests dos anys va ser la Final Four de París i el pitjor, la derrota a la final de la Lliga ACB”, ha recordat l’entrenador, que portava la mateixa corbata del dia del seu debut a la banqueta del Regal Barça contra l'Unicaja.

A la roda de premsa no han faltat Roger Grimau, Joan Carles Navarro, Roberto Dueñas o Manolo Flores, així com Zoran Savic i Agustí Cuesta, representants de l'entrenador a través de l'agència Invictus.

stats