Lliga Endesa
Esports Bàsquet 10/06/2012

Xavi Pascual a Mateo Ramos: "Contra ells sempre ens passa el mateix"

L'entrenador del Barça Regal es va queixar divendres a un dels responsables del Comitè de Designació Arbitral

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, després de la derrota

BarcelonaMentre al vestidor del Reial Madrid sonava a tot volum 'Rayos de sol', una cançó de José de Rico destinada a convertir-se en un dels malsons de l'estiu, i Pablo Laso acabava la seva intervenció en roda de premsa, el Barça Regal va fer constar divendres la seva indignació per l'arbitratge que l'equip blaugrana va patir en el segon partit de la final de la Lliga Endesa.

Descontent amb el canvi de criteri de Daniel Hierrezuelo, Emilio Pérez Pizarro i Benjamín Jiménez, Xavi Pascual es va adreçar a Mateo Ramos, un dels responsables del Comitè de Designació Arbitral. "Contra ells sempre ens passa el mateix", va dir-li l'entrenador del Barça Regal. A pocs metres, Joan Creus, secretari tècnic del club, discutia amb Alberto García Chápuli, actual director d'arbitratge i exresponsable de la secció de bàsquet del Reial Madrid.

A la roda de premsa posterior al partit, Xavi Pascual va analitzar algunes de les jugades polèmiques del segon partit de la final, com ara l'acció d'Ante Tomic i el tap de Pete Mickeal penalitzat amb falta personal. L'entrenador de Gavà, però no va voler generar cap debat: "Si algú diu que m'estic queixant dels àrbitres, és mentida. Respecto molt el treball arbitral i no vull treure cap tipus de mèrit a la victòria del Reial Madrid".

Pablo Laso, entrenador del Reial Madrid, tampoc va voler parlar de l'actuació arbitral després del partit: "No ho he fet durant tota la temporada i tampoc ho faré ara".

stats