Eurolliga
Esports Bàsquet 27/03/2011

Xavi Pascual: "Nosaltres som esportistes i obeïm. Altres prenen les decisions"

L'entrenador del Regal Barça s'ha queixat aquest migdia d'haver hagut de jugar avui al Nou Congost contra l'Assignia Manresa, quan demà a primera hora l'equip blaugrana ha de viatjar a Atenes

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual i Roger Grimau.

ManresaXavi Pascual, entrenador del Regal Barça, s'ha queixat aquest migdia d'haver hagut de jugar avui al Nou Congost contra l'Assignia Manresa, quan demà a primera hora l'equip blaugrana ha de viatjar a Atenes per disputar dimarts (20.45, Esport3) el tercer partit de la sèrie de quarts de final de l'Eurolliga contra el Panathinaikòs.

“Hauria estat millor jugar ahir. El Panathinaikòs, per exemple, no ha jugat a la lliga grega aquest cap de setmana”, ha explicat Xavi Pascual. De fet, dels vuits equips que estan jugant els quarts de final de l'Eurolliga, tan sols els quatre de l'ACB han competit aquest cap de setmana. Maccabi Electra Tel Aviv (Israel), Montepaschi Siena (Itàlia), Panathinaikòs i Olympiacòs (Grècia) han fet festa.

“Nosaltres som esportistes i obeïm. Altres prenen les decisions”, ha dit Pascual, que ha reservat Joan Carles Navarro a Manresa.

stats