Copa del Rei

Xavi Pascual: "Shane Lawal és insubstituïble"

El Barça Lassa està intentant repescar Josey Dorsey, però també considera altres opcions

Abans de viatjar a la Corunya per disputar la Copa del Rei, Xavi Pascual ha analitzat la lesió de Shane Lawal. "No ens podem lamentar, però és insubstituïble, perquè el que ell ens aporta no es pot substituir, però hem de trobar altres maneres per arribar a la victòria. La feina que ell feia era molt important per a l'equilibri del grup", ha dit l'entrenador del Barça Lassa.

"El club està treballant en diverses direccions per veure com ens pot ajudar. Coneixem Joey Dorsey, que és un jugador que té moltes ofertes. La seva contractació serà difícil, però podria arribar a ser una bona notícia", ha explicat Xavi Pascual.

Shane Lawal ha estat sotmès aquest dimecres a una artroscòpia del genoll esquerre. Els temps aproximat de baixa serà de tres mesos.

"Veníem d'una temporada dolenta i hem començat aquesta campanya amb molta il·lusió. Volem tornar a agafar el camí de la victòria. No necessitem visualitzar les derrotes per motivar-nos, però tenim moltes ganes de guanyar", ha recordat el tècnic de l'equip blaugrana.

Respecte al calendari, Xavi Pascual ha dit el següent: "Si contesto el que realment penso, segurament s'agafarà aquesta opinió en contra meu. No contestaré el que penso, contestaré d'una manera convencional. La Copa del Rei condiciona el futur del Top 16 de l'Eurolliga".

"La Copa del Rei és un esdeveniment assenyalat en el calendari, i estem il·lusionats. L'eliminatòria de quarts de final és com una final. El rival és molt difícil, té molta experiència i té un molt bon entrenador. Ens posaran les coses molt difícils", ha assegurat el tècnic del Barça Lassa. "L'estat d'ànim de la plantilla és perfecte", ha afegit.

"Aquest any, a priori, és una de les edicions més igualades dels últims anys. Es diu cada any, però penso que els quatre caps de llista arribem bé i és difícil saber qui ho podrà fer valer. Perquè tots els partits seran a cara o creu en una Copa que és una competició de sorpreses. Tot és molt obert i no serà un camí fàcil", ha recordat Xavi Pascual.