Eurolliga
Esports Bàsquet 10/05/2012

Xavi Pascual: "Ens hem preparat intensament per arribar fins aquí, ara els detalls decidiran"

El tècnic assegura que té "molt de respecte" per l'Olympiacos, el rival del Barça Regal divendres a les semifinals de la 'final four'. "És un orgull ser aquí. Intentarem reviure la sensació de guanyar", afirma Erazem Lorbek

Ara
1 min
Spanoulis, Ivkovic, Pascual i Lorbek a Istanbul

IstanbulAquest divendres, a les 20 h, el Barça Regal disputarà les semifinals de l'Eurolliga contra l'Olympiacos. Xavi Pascual, durant la presentació de la final a quatre al Cigaran Palace d'Istanbul ha assegurat que té "molt de respecte" pel seu rival i avisa que "no serà fàcil". "Ens hem preparat bé per a un partit que estic convençut que decidiran els petits detalls", ha afegit.

Erazem Lorbek també ha participat de la presentació. "L'any passat no ho vam aconseguir i estem contents de tornar a gaudir d'aquesta oportunitat. És una gran experiència, estic orgullós de ser aquí. Intentarem reviure la sensació de guanyar".

El tècnic de l'Olympiacos, Dusan Ivkovic, preveu "una molt bona semifinal" i creu que les opcions de derrotar el Barça Regal passen per fer "un gran partit" i que els seus jugadors no juguin "sota pressió".

L'estrella de l'equip grec, Vassilis Spanoulis, es mostra confiat: "Hi ha molta gent que no creu que puguem guanyar. Intentarem demostrar a la pista que ho podem fer".

stats