Eurolliga
Esports Bàsquet 19/01/2011

Els càlculs de Xavi Pascual: "L'equip que perdi un partit contra la Lottomatica Roma es quedarà fora"

Els càlculs de l'entrenador són els següents: entre Regal Barça, Maccabi Electra Tel Aviv i Union Olimpija es jugaran les dues places que donen accés als quarts de final

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, durant un temps mort.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Regal Barça obre demà (20.45 hores, Canal 33) el Top-16 amb un partit de màxima dificultat. El conjunt català rebrà al Palau Blaugrana el Maccabi Electra Tel Aviv, equip que aquesta temporada tan sols ha perdut un encontre a l'Eurolliga. Va ser el primer, precisament a la pista del Caja Laboral (94-78).

Segons Xavi Pascual, entrenador del Regal Barça, “és un partit de molta pressió, especialment per a l'equip que juga a casa, ja que qualsevol derrota et pot deixar fora”. El tècnic ha recordat que el Maccabi Electra Tel Aviv ha estat el “millor conjunt de la primera fase”.

Els càlculs de l'entrenador són els següents: entre Regal Barça, Maccabi Electra Tel Aviv i Union Olimpija es jugaran les dues places que donen accés als quarts de final. “L'equip que perdi un partit contra la Lottomatica Roma es quedarà fora”, pronostica.

Pascual ha confirmat la presència d'Erazem Lorbek, qui no va poder jugar dissabte a la pista del Lagun Aro GBC per culpa d'un pinçament del menisc extern del genoll dret.

Joan Carles Navarro, per la seva banda, opina que “és el partit més important de la temporada i tot l'equip n'és conscient”. "Si guanyem, aconseguiríem donar un cop d'autoritat contra un Maccabi que ha signat resultats extraordinaris en la fase regular i ens serviria per veure on estem ara els dos equips", ha insistit.

stats