ACB
Esports Bàsquet 28/12/2010

Xavi Rabaseda aposta pel Regal Barça com a guanyador del clàssic

El jugador del Regal Barça cedit al Fuenlabrada no es perdrà el partit de dijous: “Segur que serà un espectacle”

Redacció
1 min
Xavi Rabaseda.

BarcelonaXavi Rabaseda, jugador del Regal Barça cedit al Fuenlabrada, no es perdrà el clàssic de dijous: “Estic segur de que serà un partit molt atractiu per a l'aficionat i per als amants del bon bàsquet. Crec que Barça i Madrid són els millors equips en l'actualitat. Segur que serà un espectacle”.

"El Reial Madrid s'ha mostrat irregular durant tota la temporada, potser més fort en ACB que en Eurolliga, tot alternant partits bons i partits dolents. El Regal Barça, malgrat les lesions, està exhibint un bon nivell. Ha perdut algun partit, però la incorporació de Joan Carles Navarro és de gran ajuda. Segur que l'equip ho notarà mentalment”, opina Rabaseda.

En els últims temps el Barcelona ha mostrat una clara superioritat en els enfrontaments contra el Reial Madrid. “Cada partit és un món, una història diferent. Dependrà molt de com surti cadascun dels equips. A la Supercopa el Regal Barça va sortir d'una manera increïble a la pista, i això es va transformar en una victòria molt còmoda. Si el Barça no surt igual, probablement sigui tot més ajustat perquè és molt complicat guanyar a un equip com el Reial Madrid per tanta diferència”.

"Aposto pel Barça gairebé sempre. Mentre no jugui contra el Fuenlabrada, que llavors aposto pel meu equip”, diu Rabaseda.

stats