EUROLLIGA
Esports Bàsquet 13/05/2012

Pascual: "Hem fet una Eurolliga fantàstica, però vam tenir un dia desastrós divendres i es va acabar tot"

Efe
1 min
El tècnic Xavi Pascual, donant indicacions durant el Barça-Panathinaikòs / SALIH ZEKI SAYAR / GETTY IMAGES

IstanbulL'entrenador del Barça Regal, Xavi Pascual, s'ha mostrat satisfet pel partit que han fet aquest diumenge els seus jugadors, que han guanyat per 69-74 el Panathinaikòs grec, tot i que ha lamentat no poder jugar la final.

"Sentim que el nostre partit hauria de començar ara", s'ha lamentat Pascual quan ha acabat el partit pel tercer i quart lloc. El tècnic, "amb el màxim respecte a Olympiacos", ha reiterat que el lloc del seu equip era "jugar la final".

El tècnic del conjunt blaugrana ha comparegut a la sala de premsa molt decebut pel fracàs de divendres: "Sentim molt dolor. Vull demanar perdó als aficionats".

Sobre el partit d'aquest diumenge contra el Panathinaikòs, Pascual ha subratllat que el seu equip ha fet tot allò que no va saber fer en la semifinal contra el conjunt del Pireu. "Hem jugat un bàsquet més dinàmic, més semblant al que ens havia portat fins aquí. Hem jugat amb la determinació i la concentració amb la qual no vam poder jugar divendres per la pressió que vam sentir", ha admès.

Xavi Pascual, que ha destacat la gran actuació de Marcelinho Huertas, autor de 19 punts a la primera meitat, ha fet balanç de la temporada a Europa. "Hem fet una Eurolliga fantàstica tot l'any, però vam tenir un dia desastrós divendres i allí es va acabar tot", ha sentenciat.

stats