FINAL: LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 06/06/2012

Xavi Pascual: "Ha estat el Palau de les grans ocasions, sense ells no hauríem guanyat"

L'entrenador del Barça reconeix que Pete Mickeal "ha estat el jugador que ens ha donat el caràcter necessari" i diu que el partit d'aquest dimecres "fa gran el bàsquet"

D.r. Jover
1 min
Xavi Pascual, contra el Madrid

BarcelonaEl tècnic del Barça Regal ha comentat en roda de premsa que el partit d'avui "fa més gran el bàsquet" perquè la gent "ha pogut gaudir d'un gran partit". Respecte al partit, ha comentat que hi ha hagut "tres moments claus en ell" i que el primer moment ha estat quan el Madrid ha marxat de cinc punts en el primer quart.

"Tots som conscient que no hem fet el partit que esperàvem", ha volgut deixar clar un Xavi Pascual autocrític, que ha volgut frenar l'eufòria provocada pel triomf en el darrer segon del partit. "Hem de mirar les coses pel cantó positiu, tot i que l'autocrítica sempre està bé", ha expressat el tècnic.

"Juguem contra un dels equips amb més talent d'Europa. Tots tenen bona mà, poden botar la pilota, tenen interiors de més de 2'17...és un gran equip i si no jugues al límit de la defensa no els guanyaràs", ha valorat un Pascual que ha lloat la feina del Madrid.

"Hem estat bloquejats en defensa i en atac durant molts minuts, però al final hem sabut trobar avantatges i atacar-los", ha dit el tècnic de Gavà, que ha reconegut que el Palau ha estat clar. "Ha estat el Palau Blaugrana de les grans ocasions, sens ells no hauríem guanyat", ha comentat.

Per acabar ha volgut lloar la feina feta per tots els seus jugadors, però ha volgut destacar un per sobre de tots ells: Pete Mickeal. "Ha estat el jugador que ens ha donat el caràcter necessari i ens ha arrosegat a tots", ha explicat.

stats