ACB
Esports Bàsquet 28/11/2010

Xavi Pascual: "Una de les claus de la victòria és que hem estat molt sòlids en defensa"

"Estem molt contents pel partit, sobretot a nivell defensiu on hem pogut frenar a Gladyr, que era un dels nostres primers objectius", ha comentat el preparador culer

David Jover
1 min
Xavi Pascual dirigint el seu equip davant el Manresa.

BarcelonaA la roda de premsa posterior al partit, l'entrenador de Gavà ha valorat de forma molt positiva el partit de Joe Ingles, que debutava al Palau. "Ha fet un molt bon partit i tot i fer tres faltes, ha tingut la maduresa necessària per tirar endavant", sentenciava Pascual. L'australià ha acabat amb 21 punts i una magnífica sèrie de 4/5 en llançaments de tres punts.

Respecte a la no presència de Kosta Perovic al partit, l'entrenador blaugrana ha volgut treure ferro. "Està entrenant molt bé i es mereix jugar, però és culpa meva que no ho faci".

Una de les preocupacions de Pascual és el tir exterior. Tot i les baixes de Mickeal, Navarro i Basile creu que "és cert que aquest mes de novembre no estem llançant bé, però la preocupació no és excessiva".

Ponsarnau, satisfet

p { margin-bottom: 0.21cm; } El preparador de l'Assignia Manresa ha comentat que estava "satisfet", però no "content" del partit que el seu equip ha disputat al Palau Blaugrana. "Hem defensat molt bé i hem sigut valents en el rebot ofensiu, estic content amb els meus homes", ha assegurat.

Respecte al bon partit d'Àlex Llorca (16 de valoració), el de Tàrrega ha assenyalat que "és un jugar que ens dóna molt. L'energia que transmet és molt positiva i estic segur que seguirà creixent si juga amb més rigor".

stats