ACB: PLAYOFF
Esports Bàsquet 19/05/2011

Xavi Pascual: "Sada ens ha donat un plus en el tercer quart"

Després de sumar el primer triomf de l'eliminatòria contra l'Unicaja (76-65), Xavi Pascual desgrana quines han estat per a ell les claus del partit

David R.jover
1 min

Barcelona"Estem contents pel primer triomf, que és molt important", ha comentat tot just encetar la roda de premsa. I és que l'entrenador de Gavà era conscient de què el primer partit és clau i mau és fàcil.

"Hem tingut dificultats en el primer temps amb el rebot ofensiu, però a partir del tercer quart hem estat molt millor", ha explicat en referències a les segones opcions que el Barça ha donat a l'Unicaja.

Però per a Pascual la clau del partit ha estat l'inici de la segona part. "A la represa hem jugat de forma excel·lent en defensa i també en atac", ha dit per afegir després que "Sada ha donat a l'equip un plus de qualitat".

Sobre què espera a al Martín Carpena de Màlaga ha volgut explicar que serà molt complicat. "Tindrem opcions de guanyar, però serà molt difícil jugar davant un públic que està molt a sobre. Som conscients que haurem de fer un gran partit", ha explicat.

Ricky, OK

Després de superar unes molèsties, Ricky Rubio ha tornat a les pistes en els darrers instants del primer quart. El seu entrenador l'ha vist molt bé. "S'ha trobat força bé, és un jugador molt valent i amb compromís amb l'equip", ha destacat un Pascual que ha lloat la defensa que ha fet sobre McIntyre.

stats