ACB
Esports Bàsquet 18/12/2010

Un Assignia Manresa amb molts problemes físics visita un Cajasol crescut

L'Assignia Manresa juga a Sevilla amb la baixa de Dani López i el dubte de Sergiy Gladyr, que té lumbàlgia i s’ha perdut part dels entrenaments de la setmana

Redacció
2 min
Sergiy Gladyr, jugador de l'Assignia Manresa.

ManresaL'Assignia Manresa juga visita aquesta tarda (20 hores) a la pista del Cajasol. El conjunt català té la baixa confirmada de Dani López, que té un trencament al bíceps femoral de la cama dreta, i el dubte de Sergiy Gladyr, que té lumbàlgia i s’ha perdut part dels entrenaments de la setmana. La notícia positiva de la jornada és que torna Román Montáñez després de superar les molèsties al turmell.

“El Cajasol és un equip que està intentant ser consistent a partir de la seva defensa, com l’any passat que va aconseguir ser un dels equips que encaixava menys punts de tota la lliga”, comenta Jaume Ponsarnau, entrenador de l'Assignia Manresa.

El Cajasol, que dimarts va jugar partit de l'Eurocup a Sevilla, és un dels equips que estan a l’alça a la Lliga ACB. “A sota l’anella tenen una referència com és Paul Davis, un dels millors pivots de la lliga, que s’hi ha de sumar la força de Triguero, la capacitat atlètica de Katelynas i el bon fer d’un jugador que ja coneixem com Ivanov”, argumenta el tècnic de l’Assignia Manresa.

"Per fora tenen un dels millors jugadors de lliga com és Louis Bullock i altres jugadors com Kirksay, que els dóna molt equilibri. Serà molt important controlar el ritme de joc, com cada partit, però més especialment contra el Cajasol perquè és un equip que recupera moltes pilotes i que va molt bé al rebot ofensiu", conclou el tècnic de Tàrrega.

Louis Bullock afronta aquesta jornada amb el repte de poder superar Joan Creus a la classificació històrica de triples anotats a l’ACB. L’actual secretari tècnic del Barça ocupa el setè lloc amb 702 triples anotats i 'Sweet' Louel segueix amb 700.

stats