Bàsquet - Eurolliga
Esports Bàsquet 04/02/2021

L’Anadolu Efes atura la ratxa del Barça (86-88)

i
Àlex Gozalbo
1 min
Brandon Davies

BarcelonaL’Anadolu Efes va acabar amb la ratxa del Barça (86-88), que va patir la primera derrota del 2021. L’equip turc va recuperar el nivell exhibit durant la temporada passada i va dominar el partit contra el conjunt català, que no va poder oferir la seva defensa habitual. Sarunas Jasikevicius va tenir les baixes d’Àlex Abrines i Víctor Claver en una nit en què el joc blaugrana no va tenir la solidesa d’altres dies.

Liderat per la creativitat de Shane Larkin i Vasilije Micic, l’Anadolu Efes va completar uns grans registres ofensius contra el Barça. “Hem fet un partit dur i hem sabut mantenir la concentració”, va dir el serbi. L’equip turc va anotar 53 punts en la primera meitat, en què el conjunt local es va sentir molt exigit. L’accelerada visitant definitiva va arribar durant la segona meitat, en què els homes entrenats per Ergin Ataman van dominar l’escena.

El Barça va arribar a perdre per 13 punts de diferència (67-80), però va reaccionar i va arribar als últims segons amb opcions de victòria (84-86). L’Anadolu Efes, però, no es va deixar enredar i es va apuntar la segona victòria de la temporada contra l’equip culer. “Hem fet mèrits per endur-nos un partit contra un rival molt difícil”, va resumir Ataman.

stats