NBA

Els Portland Trail Blazers, un convidat inesperat

L'equip de Damian Lillard i LaMarcus Aldrige suma la vuitena victòria consecutiva i, gràcies a un rècord de 10-2, es consolida en la segona posició de la Conferència Oest

Després de superar els Milwaukee Bucks, els Portland Trail Blazers han sumat la seva vuitena victòria consecutiva i, gràcies a un rècord de 10-2, es consoliden en la segona posició de la Conferència Oest. Gràcies a una gran ús de la línia de tres punts i a l'aportació d'un cinc inicial format per Damian Lillard (19,9 punts i 5,8 assistències), Wesley Mattheus (15,9 punts amb un 50% en triples), Nicolas Batum, LaMarcus Aldrige (22,5 punts i 9,0 rebots) i Robin Lopez, l'equip que entrena Terry Scotts s'ha convertit en la gran sorpresa d'aquest inici de temporada.

Reforçats aquest estiu amb Robin López, Mo Williams, Thomas Robinson, Dorell Wright, els Portland Trail Blazers estan competint a un gran nivell i amenacen amb superar ben aviat un registre de 35 victòries al qual no van arribar en les últimes dues temporades.

El calendari ha beneficiat els Portland Trail Blazers, que tan sols s'han enfrontat a dos equips (San Antonio Spurs i Houston Rockets) amb un rècord positiu. La resta, rivals amb més derrotes que victòries.

El valencià Víctor Claver tan sols ha participat en 3 dels 12 partits de la franquícia.