ACB
Esports Bàsquet 26/05/2011

Xavi Pascual i Joan Carles Navarro, amb ganes de fer net contra el Caja Laboral

El conjunt blaugrana encara no s'ha pogut treure del cap la inesperada derrota contra el conjunt basc de la temporada passada, quan va caure per 0-3 a la final

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual.

BarcelonaEl Regal Barça i el Caja Laboral comencen aquest divendres (20 hores) les semifinals de la Lliga ACB. El conjunt blaugrana té sensacions contradictòries. Per una banda, ha guanyat dos dels tres precedents d'aquesta temporada. Per l'altra, encara no s'ha pogut treure del cap la inesperada derrota de la temporada passada a la final (0-3).

Xavi Pascual, entrenador del Regal Barça, recorda així la final de l'any passat: "Vam perdre tres partits d'un punt. Llavors ens va faltar encert i, sobretot, un punt de tranquil·litat després de perdre el primer encontre. Quan un aspira a guanyar-ho tot i no ho fa, sempre hi ha alguna explicació, però va ser una de les millors temporades de la història del club".

Joan Carles Navarro, per la seva banda, no vol favoritismes. "L'any passat també érem favorits i mira el que va passar al final. Quan perds aprens més que quan guanyes", assegura l'escorta, que no tem defenses centrades en ell: "Em considero un jugador important i últimament estic concentrant molta atenció de les defenses, però no em preocupa. A aquestes alçades ja no m'obsessiona anotar, tot i que m'encantaria ajudar sumant punts, que és el que millor sé fer".

La presència d'aficionats preocupa el club, més encara després de veure com el partit contra l'Unicaja de quarts de final tan sols va atreure 4.327 espectadors. "Si guanyem tots els partits de casa, serem campions", recorda Pascual. "Ens agrada que el pavelló estigui ple i l'estadística demostra que això ens afavoreix", explica Navarro.

stats